Beeld - MSS geluidstechniek - verhuur en verkoop van geluid en licht

verhuur en verkoop van geluid en licht
Ga naar de inhoud
Projectie
Voor projectiedoeleinden verhuren wij beamers, beeldschermen op statief, spanschermen LED screens en natuurlijk alle benodigde hulpmiddellen zoals splitters en bekabeling.

LED schermen
Onze LED schermen hebben een grote lichtopbrengst en zorgen er voor dat je presentatie er perfect uit gaat zien.

De LED schermen zijn in diverse afmetingen beschikbaar van 50 inch tot maar liefst 80 inch. De schermen worden met een statief geleverd  en we kunnen dan ook (indien nodig )meerdere schermen op de locatie plaatsen om iedereen de mogelijkheid te geven de presentatie goed te kunnen volgen.

Er bestaat echter ook de mogelijkheid om meerdere schermen aan elkaar te monteren. Op deze manier kunnen we een LED-wall creƫren.
grote led videowall
beamer
Beamer

Een goede beamer met de juiste lichtopbrengst is belangrijk voor de presentatie. We hebben verschillende modellen tot onze beschikking en kunnen je dus adviseren welke geschikt is voor je evenement.Projectieschermen

De afmetingen van het projectiescherm hangt af van verschillende factoren zoals grote van de zaal,aantal personen etc. De meeste schermen hebben de mogelijkheid om vanaf de achterzijde te projecteren.
Op die manier heb je de beamer dus niet in de zaal staan.
projectiescherm
Terug naar de inhoud