Shure - MSS geluidstechniek - verhuur en verkoop van geluid en licht

verhuur en verkoop van geluid en licht
Ga naar de inhoud
Shure
De geschiedenis van Shure begon in 1925. Sindsdien heeft Shure zijn passie voor het maken van geweldige microfoons en audio-elektronica uitgebouwd tot een ware obsessie. Shure blijft wereldwijd toonaangevend
met superieure, betrouwbare producten.
Shure SLXD draadloos systeem
De nieuwe SLXD draadloze systemen van Shure zijn overal in te zetten van concertzalen, cafe's tot scholen en gebedshuizen. Door de 24-bits digitale audio en solide RF-prestaties zorgt de SLXD voor een transparant geluid. De SLXD is verkrijgbaar in een half-rack en een full-rack ontvanger. De handheld is uit te voeren met diverse koppen zoals SM58,BETA58, BETA87 etc. Op de beltpack zijn uiteraard ook diverse mogelijkheden zoals lavalier microfoons en headset configuraties. De externe anttene accessoires en UHF antenne distributie van Shure zijn bij deze serie uiteraard ook te gebruiken.
Shure draadloos microfoon systeem
Shure hoofdtelefoon
Shure AONIC 50
De Shure draadloze AONIC 50 Noise Cancelling koptelefoon, ontworpen op basis van decennialange podium- en studio-ervaring, levert geluid van topkwaliteit met eersteklas comfort en duurzaamheid. Ga op in een ononderbroken luisterervaring van wereldklasse, waar je ook bent.
Perfect geluid van studiokwaliteit met instelbare noise cancellation. Ook hier de kwaliteit die je van Shure gewend bent.
Onze andere merken
Terug naar de inhoud