Soundcraft - MSS geluidstechniek - verhuur en verkoop van geluid en licht

verhuur en verkoop van geluid en licht
Ga naar de inhoud
Soundcraft
Na de oprichting in 1973 door Phil Dudderidge en Graham Blyth en de introductie van de Series 1, beter bekend als de S1 (de eerste mengtafel in een flightcase), is het vandaag de dag nog immer de toegewijde ontwikkelaar van mengtafels voor live geluid, discotheek applicaties en opname voor TV en radio. Analoog of digitaal, van klein tot groot; Soundcraft heeft het allemaal.
Soundcraft EPM en FX series
Compacte mengpanelen met en zonder Lexicon-effecten

In deze series biedt Soundcraft analoge mengtafels aan voor iedere toepassing. Voor het gebruik bij een tentoonstelling, een schooluitvoering of een klein theater, er is altijd een passend model te vinden. Het spreekt bijna voor zichzelf dat je bij deze mengpanelen de klank, de betrouwbaarheid en hoge kwaliteit van Soundcraft mag verwachten.
Soundcraft Signature series
Compacte mengpanelen met Lexicon-effecten en stereo USB-audio interface

De Signature series mengpanelen van Soundcraft zijn compacte mengpanelen met een ingebouwde Lexicon effectunit en beschikt over hoogwaardige microfoon pre-amps. Deze serie heeft ook een USB audio-interface aan boord.
Soundcraft SI series
Compacte digitale mengpanelen met Lexicon-effecten

De SI series Expression en Performer zijn de digitale mengpanelen van Soundcraft die bij ons al enige jaren ingezet worden voor bijna alle producties. De mengtafels maken gebruik van digitale techniek en door de toepassing van gemotoriseerde faders en krachtige DSP's van Lexicon, BSS en DBX beschik je over een mengtafel met een perfecte klankweergave van studiokwaliteit.


Onze andere merken
Terug naar de inhoud