Geluid - MSS geluidstechniek - verhuur en verkoop van geluid en licht

verhuur en verkoop van geluid en licht
Ga naar de inhoud
Geluid
Hoe belangrijk is goed geluid op je evenement? Heel belangrijk dus, want wanneer het geluid niet in orde is heb je aan het eind van je evenement een ontevreden gevoel. Daarom is het van belang dat je de juiste apparatuur uitkiest. Wij adviseren je graag.
Mengtafels
De mengtafel is het hart van iedere installatie het is daarom zo belangrijk dat je kiest voor een goede en betrouwbare mengtafel. MSS geluidstechniek werkt al sinds de oprichting in 1983, naar volle tevredenheid, met Soundcraft mengtafels. Je kunt de keuze maken uit de analoge modellen van de EFX series, Signature series en GB series of een digitale mengtafel uit de SI-Series zoals de Expression en de Performer. Deze digitale tafels zijn compleet te maken met een Soundcraft stagebox van 32 kanalen welke door middel van een UTP kabel aan elkaar verbonden kan worden.
soundcraft mengtafel
Shure Beta58A microfoon
Microfoons
Een keten is nooit sterker dan zijn zwakste schakel. De keuze van de juiste microfoon is daarom erg belangrijk. Iedere microfoon heeft andere specificaties en kan daardoor voor de juiste doeleinden worden ingezet. De  microfoons van Shure en Audio-technica zijn inzetbaar voor de meest uiteenlopende projecten. Of het dus gaat om een microfoon aan een kabel of een compleet draadloos systeem, wij kunnen je een goed advies geven.

Luidsprekersystemen
Ook geen onbelangrijke factor is de keuze van het geluidsysteem. Doordat wij werken met toonaangevende merken zoals: NEXO, DAS-audio, Electro voice en GAE, is de keuze een stuk eenvoudiger geworden. Je krijgt bij ons het juiste advies om er zodoende voor te zorgen dat je het geluidsysteem kan gaan inzetten om van jou evenement een geslaagd evenement te maken.nexo ps series luidsprkersystemen
Nexo audio
Terug naar de inhoud